Social Advertising

Social Advertising

Boost jouw naamsbekendheid

De wereld van social advertising is constant in ontwikkeling en wij snappen dat je het liefst de tijd wilt besteden aan jouw core business. Wij ontzorgen je dan ook graag in het bereiken van de juiste doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Social Advertising


Bereik jouw ideale doelgroep met Social Advertising

Social advertising kent talloze advertentiemogelijkheden met ieder hun eigen doelstellingen, regels en effecten. Daarbij is het mogelijk om een gedetailleerde doelgroep te selecteren op bijvoorbeeld interesse, beroep of zelfs koopgedrag! Op deze manier kan Social Advertising ondersteunen bij verschillende doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het genereren van naamsbekendheid
  • Het creĆ«ren van verkeer naar de website
  • Het creĆ«ren van meer volgers op je Facebook-pagina
  • Het promoten van specifieke berichten, zoals acties en belangrijke nieuwsberichten

Jouw doelgroep doorloopt tijdens de Customer Journey meerdere fases naar jouw product of dienst. Het adverteren op social media kanalen kan met name het best worden ingezet in de eerste fase, namelijk het creƫren van naamsbekendheid en branding binnen jouw doelgroep. Door middel van advertenties interesseren wij jouw doelgroep voor het product of dienst van jouw bedrijf.

Naast het creĆ«ren van naamsbekendheid kan social advertising ook worden ingezet als verkoopkanaal. Dankzij slimme remarketing technieken kunnen wij een ‘hete’ doelgroep targetten die bijvoorbeeld eerder interesse heeft getoond in jouw diensten of product. We zetten diverse soorten campagnes op, waarbij we de advertenties testen op verschillende doelgroepen. Graag laten we ons door jou uitdagen!

Meer weten? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Ontdek de eindeloze mogelijkheden om je doelgroep te bereiken en jouw bedrijf te etaleren met het grootse advertentieplatform ter wereld. Weten hoe jouw organisatie er online voorstaat? Ontdek het tijdens onze vrijblijvende marketingscan!

Social Advertising