Design & Web Development

Design & Web Development

Wil jij ook een website die gegarandeerd geld oplevert?

Aan de basis van online marketing staat een goede website. Eentje waarmee je doelstellingen behaalt en die veilig en snel is. En het oog wilt uiteraard ook wat! Dankzij onze ervaring in Design en Web Development kunnen wij jou hierin optimaal ontzorgen! Wij werken uitsluitend met maatwerk websites die naadloos aansluiten op de behoeftes van je doelgroep. Het resultaat? Meer bekendheid, bezoekers, conversie en omzet. Meer weten?

Web Development

Volledig Maatwerk

Wij werken uitsluitend met maatwerk websites. Dit betekent dat wij in een gesprek met jou bepalen waar de behoeftes en voorkeuren liggen voor het design van de website. Vervolgens maken wij een prototype die volledig naar wens moet zijn voordat we starten met bouwen. Wij zorgen voor een goed werkende website waar jouw doelgroep informatie op vindt en tot de gewenste actie over gaat. Een combinatie van onze kennis gepaard met jouw voorkeuren. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Wat vind je mooi?

Daarnaast zijn er enkele aspecten die wij realiseren waardoor jouw website een succesvolle website is met een hoog conversiepercentage:

  • Meetbaar: wij monitoren constant het bezoekersgedrag via Google Analytics
  • Vindbaarheid: de website voldoet aan alle technische eisen voor vindbaarheid op Google
  • Snelheid: de bezoeker komt terecht op een snelle en soepele website
  • Veiligheid: jouw website wordt beschermd tegen kwaadwillende van buitenaf
  • Design: de maatwerk website met uniek design zorgt ervoor dat de website echt een indruk achterlaat
  • Mobielvriendelijk: uiteraard is de website volledig compatible voor op mobiel

Design en Web Development door Jonk Marketing

De keuze voor een nieuwe website is vaak snel gemaakt. Maar wie laat je de website bouwen? En wat kost dat ongeveer? Hoe lang gaat een website mee? En waar moet je allemaal rekening mee houden? Wij gaan graag met jou in gesprek om alles eens door te nemen. Samen ontwikkelen we een website die aansluit op de huisstijl en doelen van jouw organisatie. Maar minstens zo belangrijk: je ontwikkelt een website die aansluit op de wensen en het zoekgedrag van jouw doelgroep. Wil jij graag een sparren over een nieuwe betere website? Laten we dan eens kennismaken!

Web Development en Design