SEO

SEO

Vergroot jouw organische vindbaarheid

Wil jij ook meer gratis bezoekers naar je website dankzij zoekmachine optimalisatie (SEO)? Wij optimaliseren jouw website qua content, techniek en linkbuilding en zorgen voor een betere positie in Google zonder extra advertentiekosten!

SEO


SEO: Gratis websitebezoekers

Search engine optimization (SEO), gebruiken wij om jouw website hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google. Dit betekent dat door de optimalisatie van je website op het gebied van content, techniek en linkbuilding de vindbaarheid van je website wordt verhoogd in zoekmachines. Investeren in SEO betekent dus investeren in consequent en doorlopend meer websitebezoekers en klanten!

Bij het optimaliseren van jouw website en het realiseren van meer gratis websitebezoekers besteden we aandacht aan drie thema’s. Op deze manier zorgen wij dat jouw SEO investering zich langdurig blijft uitbetalen, de website vertrouwen opwekt bij de bezoeker en de content aansluit bij de behoefte. De volgende elementen zijn daarbij enorm belangrijk om jouw website hoger te laten scoren op Google:

  • Techniek: snelheid, veiligheid en mobiel- en gebruiksvriendelijkheid
  • Content: Zoekwoordenanalyse, Metatitel en beschrijving
  • Autoriteit: Linkbuilding, off page

Meer advies over organische vindbaarheid?

Wij onderzoeken graag welke zoekthema’s belangrijk zijn voor jouw website en maken een gratis vrijblijvende zoekwoordenanalyse. Zullen we eens kennismaken?

SEO